Warme tiramisu met zeevruchten

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 20  minuten

Rusttijd :

Ingrediënten voor 6 personen

  • - 250 g Galbani mascarpone
    - 1 zak diepvries zeevruchten (fruits de mer)
    - 1 blikje kreeftensoep
    - 1 plakje bladerdeeg
    - 1 sjalotje
    - geraspte Gruyère
    - olijfolie
 

Bereiding

Steek kleine visjes uit het bladerdeeg en bestrooi met geraspte Gruyère; zet 15 min in de oven op  210°.

Snipper de sjalot, laat hem in een pan glazig worden in de olijfolie, voeg er de zeevruchten aan toe en laat 10 min fruiten.

Warm de kreeftensoep op, voeg de mascarpone toe.

Doe in minipannetjes eerst de zeevruchten, daarop de kreeftensoep met mascarpone en laat daarop ten slotte de kleine visjes zwemmen.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?