U bent hier : Recept > Vruchtentiramisu

Vruchtentiramisu

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 20  minuten

Rusttijd : 3 uren

Ingrediënten voor 6 personen

  • 500 g fruit (pot voor fruitsalade )
  • 3 pakken lange vingers
  • 750 g Galbani mascarpone
  • 50 g suiker
  • 3 eetlepels rum
  • 3 eieren
 

Bereiding

Laat het fruit uitlekken en doe het sap in een kom.
Meng de mascarpone met de eierdooiers en de suiker.
Klop de eiwitten stijf en werk ze daarna door het mengsel; voeg de rum toe.
Doop de lange vingers in het vruchtensap en leg ze daarna op de bodem van een grote schaal.
Meng het fruit met het mascarponemengsel en schep er een laagje van over de lange vingers.
Herhaal deze stappen afhankelijk van de diepte van de schaal nog enkele keren.
Eindig met het mengsel met fruit en voeg er de chocoladestukjes aan toe.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?