U bent hier : Recept > Vlaamse tiramisu

Vlaamse tiramisu

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 20  minuten

Rusttijd : 4 uren

Ingrediënten voor 6 personen

    • 250 g Galbani mascarpone
    • 75 g suiker
    • 25 g basterdsuikerbruin
    • 30 lange vingers
    • 8 speculaasjes
    • een snufje kaneel
    • een grote kop koffie, Wiener melange
    • een theelepel marsala
    • 3 eieren
 

Bereiding

Klop de eierdooiers met de suiker en de basterdsuiker tot een homogeen mengsel. Voeg de mascarpone en de marsala toe en meng. Voeg ook de stijfgeklopte eiwitten toe. Zet de wiener mélange-koffie en laat hem lauw worden. Doop de lange vingers in de koffie en leg ze op de bodem van een schaal, bedek ze met 1/3 van de crème en herhaal de handeling. Leg daarop de speculaasjes en bedek met crème. Laat ten minste 4 u. rusten.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?