Verrine tiramisu met tomaat en Parmezaanse kaas

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 25  minuten

Rusttijd : 2 uren

Ingrediënten voor 8 personen

  • 1 bakje Galbani mascarpone
    1 blikje tomatenpulp van 400 g
    2 eieren
    120 g zoute croutons
    2 eetlepels balsamicoazijn
    1 theelepel cacaopoeder zonder suiker
    8 theelepels Parmezaanse kaas
    Zout en peper
 

Bereiding

Breng het vruchtvlees op smaak met de balsamicoazijn. Kruid met zout en peper.
Verkruimel de croutons en verdeel ze over bodem van de verrines. Bedek dit met het mengsel van tomaten en balsamicoazijn.
Meng de 2 eierdooiers met de mascarpone, voeg peper en zout toe.
Klop de eiwitten stijf en werk ze door het mengsel met mascarpone en eieren.
Verdeel dit over de verrines.
Bestrooi met het mengsel van Parmezaanse kaas en cacao.
Zet 2 u in de koelkast.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?