Verrine tiramisu met aardbei

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 20  minuten

Rusttijd : 1 uur

Ingrediënten voor 6 personen

  • 500 g aardbeien
  • 200 g kwark
  • 200 g Galbani mascarpone
  • 4 eieren
  • 160 g schilfers van witte chocolade
  • 16 roze lange vingers
  • 160 g kristalsuiker
  • 2 eetlepels kristalsuiker
  • 4 zakjes vanillesuiker
  • 4 eetlepels aardbeiensiroop
 

Bereiding

2) Klop de eiwitten op en voeg er de suiker aan toe.
3) Werk de eiwitten door het eerste mengsel. Laat het dan rusten in de koelkast.
4) Was de aardbeien, snijd ze in blokjes en strooi er vanillesuiker over en zet ze in de koelkast.
5) Snijd de roze koekjes en doop ze in de aardbeiensiroop.
6) Opmaken van de verrine:
leg op de bodem van de verrine de stukjes koek met daarop een laag crème, dan een laag aardbeien, nog een keer crème en bestrooi ter versiering met schilfers witte chocolade.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?