Verrine met tiramisu, frambozenkruimel en wilde bramen

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 30  minuten

Rusttijd : 3 uren

Ingrediënten voor 8 personen

  • 250 g bramen en frambozen
  • een pot Galbani mascarpone
  • 200 g dikke room
  • 50 g suiker
  • 3 eieren
  • 10 Bretonse koekjes om de kruimel van te maken

Verrine met tiramisu, frambozenkruimel en wilde bramen

 

Bereiding

Meng 50 g suiker, 3 eierdooiers, de mascarpone en de slagroom. Klop daarna de eiwitten stijf. Zet dit mengsel weg. Maal de Bretonse koekjes met de keukenmachine. Doe in iedere verrine steeds een laag kruimel, fruit en mascarponemengsel. Zet een nacht koel weg of ten minste 3 uur.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?