Verrine met mascarpone en bosaardbeien

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd : 2 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 250 g Galbani mascarpone
  • Bosaardbeien
  • 10 cl crème fraîche
  • het wit van 2 eieren
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2 eetl. kristalsuiker
  • 8 zandkoekjes

Verrine met mascarpone en bosaardbeien

 

Bereiding

1) Meng de mascarpone, de crème fraîche, de suiker en de vanillesuiker met de mixer.

2) Klop de eiwitten stijf en schep deze voorzichtig door het eerste mengsel.

3) Verkruimel de zandkoekjes. Doe op de bodem van een verrine een beetje koekkruim en een laag aardbeien en schep daarop een laag van het mascarponemengsel. Leg daarop nog een laag aardbeien en nog een laag mascarponemengsel.

4) Zet ten minste 2 uur koel weg voor het opdienen.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?