Tropische tiramisu met rum

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 20  minuten

Rusttijd : 2 uren

Ingrediënten voor 5 personen

  • 5 lange vingers 250 g Galbani mascarpone 3 eierdooiers 10 cl vloeibare volvette room 100 g suiker 1 zakje vanillesuiker 1 blik mango op siroop 10 cl ananassap 2 eetl. witte rum 2 schijven ananas op siroop

Tropische tiramisu met rum

 

Bereiding

Klop de dooiers met de mascarpone en de suikers, werk de stijfgeslagen vloeibare room erdoor en zet koud weg. Pureer de mango's met een beetje water, zodat het een coulis wordt. Meng het ananassap met de rum en doop daarin de lange vingers en leg deze op de bodem van de verrines. Schenk de mascarponecrème daarover, dan de mangocoulis en eindig met een laag mascarponecrème. Versier de tiramisu met in blokjes gesneden ananas en zet koud weg voor het opdienen.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?