Tiramisu van bosbessen, bramen en aalbessen

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd : 12 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 250 g Galbani mascarpone
  • 80 g kristalsuiker
  • 3 eieren
  • 50 g bosbessen
  • 50 g aalbessen
  • 50 g bramen
  • 2 eetlepels bosvruchtesiroop
  • 4 plakjes cakes-cake

Tiramisu van bosbessen, bramen en aalbessen

 

Bereiding

1.Scheid de eierdooiers van de eiwitten.

2. Klop de eierdooiers stevig door de kristalsuiker tot een wit schuim en voeg daaraan de mascarpone en de bosvruchtensiroop toe.

3.Werk de stijfgeklopte eiwitten hier voorzichtig door.

4.Opmaken in een glas door op de bodem de bosvruchten te leggen met daarop het plakje cakes en daarna de mascarpone. Enkele uren koud wegzetten, het liefst 12 tot 24 uur.
.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?