U bent hier : Recept > Tiramisu rode passie

Tiramisu rode passie

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 30  minuten

Rusttijd : 10 uren

Ingrediënten voor 8 personen

  • 500 g Galbani mascarpone
  • 40 lange vingers
  • melk
  • oploskoffie
  • 1 zak bevroren mango's
  • 1 zak bevroren frambozen
  • 5 eieren
  • 100 g suiker
  • 3 eetl. amaretto
  • cacao
 

Bereiding

Laat het fruit een dag van tevoren ontdooien.
Meng de eierdooiers met de suiker tot het mengsel wit en romig is, werk de mascarpone erdoor. Klop de eierdooiers stijf en werk ze voorzichtig door het mengsel.
Maak de melk klaar met amaretto en oploskoffie naar smaak en doop er de koekjes enkele seconden een beetje in zonder dat het mengsel helemaal doortrekt.
Leg de koekjes op de bodem van een schaal, bedek met het mascarponemengsel, dan een laag mango en een laag frambozen.
Leg er nog een laag gedoopte koekjes in en daarna het mascarponemengsel.
Zet 24 uur koud weg. Bestrooi hem daarna vlak voor het opdienen met cacao en leg er een paar stukjes mango en frambozen op voor de versiering.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?