Tiramisu met witte chocolade en kiwi

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd :

Ingrediënten voor 6 personen

  • 250 g Galbani mascarpone
    4 eieren
    15 speculaasjes
    100 g witte chocolade
    6 kiwi's
 

Bereiding

Laat de witte chocolade au bain marie smelten.
Voeg de Galbani mascarpone toe en meng.
Scheid de eierdooiers van de eiwitten en voeg de eierdooiers toe aan het mengsel.
Klop de eiwitten stijf en voeg ze voorzichtig toe.
Schil de kiwi's en snijd ze in blokjes.
Vermaal de speculaasjes tot kleine stukjes.
Leg per laag neer: het mengsel, de kiwi's en de speculaasjes en eindig met het mengsel, bestrooid met een beetje speculaas.
Zet het ten slotte 3 uur in de koelkast en dan is het klaar!!!

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?