Tiramisu met vers fruit in crème brûlée-smaak

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 10  minuten

Rusttijd : 3 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 bolletjes roomijs in de smaak crème brûlée
  • 100 g Galbani mascarpone
  • 100 g kwark
  • 50 g suiker
  • 4 lange vingers
  • 4 abrikozen
  • Verse aalbessen en frambozencoulis
 

Bereiding

Klop de Galbani mascarpone met de kwark en de suiker. Verkruimel een 1/2 lange vinger op de bodem van de glaasjes en schenk daarop de frambozencoulis. Voeg een laag mascarpone toe, stukjes abrikoos en aalbessen. Herhaal de handeling. Leg een bolletje ijs in crème brûléesmaak erop. Zet koud weg.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?