Tiramisu met twee soorten aardbeien

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd : 2 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 125 g aardbeien /> 20 aardbeiensnoepjes
  • 200 g Galbani Mascarpone
  • 10 cl aardbeisnoepsiroop
  • 2 eiwitten
  • 8 macaronschelpen
 

Bereiding

Verkruimel de macarons in de glaasjes en voeg er een deel van de aardbeien en aardbeiensnoepjes aan toe.
Meng de mascarpone met de siroop. Klop ondertussen de eiwitten stijf en werk ze door de mascarpone.
Schenk het mengsel over de aardbeien en doe er dan het andere deel van de aardbeien in en bedek met nog een laag mascarpone.
Versier hem ten slotte met een aardbei en een aardbeiensnoepje en zet ten minste 2 uur in de koelkast. Heel koud opdienen!

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?