Tiramisu met speculaas en amandelen

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 20  minuten

Rusttijd : 2 uren

Ingrediënten voor 6 personen

  • - 500 g Galbani mascarpone
  • - 4 eieren
  • - 100 g suiker
  • - 2 pakjes speculaas (500 g)
  • - 1 kop koffie zonder suiker
  • - 1 zakje amandelmeel (125 g)
  • - cacaopoeder

Tiramisu met speculaas en amandelen

 

Bereiding

Begin met het zetten van de koffie en doe die in een kom.

p>Scheid de eierdooiers van de eiwitten.

Meng de eierdooiers met de suiker.

Voeg de mascarpone en daarna het amandelmeel toe.

Klop de eiwitten stijf en werk ze heel voorzichtig door het mengsel.

Als de koffie is afgekoeld, doop er dan heel kort de speculaasjes in en leg ze op de bodem van een schaal.

Bedek ze daarna met het mengsel.

Doe dit nog een keer.

Als de tiramisu klaar is, bedek het gerecht dan met een dun laagje cacao.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?