Tiramisu met specerijen

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd : 12 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 70 g bruine suiker
    250 g Galbani mascarpone
    2 eieren
    4 eetlepels sinaasappelsap
    1/2 theelepel kaneel
    1/2 theelepel gember
    kaneel en cacao
    3 plakken ontbijtkoek
 

Bereiding

Scheid de eierdooiers van de eiwitten. Meng de eierdooiers met de suiker tot een wit schuim. Werk de mascarpone erdoor. Sla de eiwitten stijf en werk ze door het mengsel. Maal de plakjes ontbijtkoek fijn. Meng het sinaasappelsap met de kaneel en de gember.
Maak de verrines op met een laagje ontbijtkoek en een lepel sinaasappelsap met specerijen en een laag mascarponemengsel. Bestrooi met cacao en kaneel.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?