U bent hier : Recept > Tiramisu met rabarber

Tiramisu met rabarber

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 30  minuten

Rusttijd : 2 uren

Ingrediënten voor 4 personen

    • 1 pak roze lange vingers
    • 4 stengels rabarber vers (of bevroren)
    • 200 g Galbani mascarpone
    • 15 cl vloeibare room
    • 100 g suiker
    • 10 cl rietsuikerstroop
    • 2 eetl. rum
    • 10 cl water
    • 4 verrines
 

Bereiding

  Was en schil de rabarber. Snijd hem in stukjes. Maak er een compote van door hem 20 min te koken in een pan met 10 cl water en 20 g suiker. Klop de room stijf. Klop de mascarpone met de rest van de suiker en werk de slagroom erdoor. Zet het apart. Meng de rietsuiker en de rum in een diep bord. Snijd de koekjes doormidden. Doop ze in het mengsel.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?