U bent hier : Recept > Tiramisu met pistache
Tiramisu
Bereidingstijd : 20 minuten
Rusttijd : 1 uur
- Splits in 2 grote kommen de eierdooiers van de eiwitten.
- Voeg de suiker toe aan de eierdooiers en meng goed met de mixer.
- Werk hierdoor de mascarpone + pistachepasta + 50 g pistachepoeder.
- Klop de eiwitten stijf met 1 snufje zout en werk ze door de mascarponecrème.
- Laat 1 uur rusten in de koelkast
- Meng de melk met het bittere amandelextract.
- Doop de koekjes in de melk met amandelen en bekleed de bodem van een rechthoekige schaal ermee. Bedek met een laag mascarponecrème en bestrooi met pistachepoeder.Leg daarop een tweede laag op dezelfde wijze bereide koekjes. Voeg ten slotte de rest van de crème toe en bestrooi flink met pistachepoeder.
- Koud wegzetten tot vlak voor het opdienen.