Tiramisu met peren en kaneel

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 30  minuten

Rusttijd : 2 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 250 g Galbani mascarpone
    8 roze lange vingers
    2 eieren
    25 g suiker
    1 blik poire williams op siroop
    sterke koffie
    fijne marsala
    kaneel

Tiramisu met peren en kaneel

 

Bereiding

Neem 4 verrines en verkruimel de roze lange vingers erin.
Klop de eierdooiers met de suiker tot een wit schuim. Voeg de mascarpone, een half kopje koffie, 2 eetlepels Marsala en kaneel toe. Werk er ten slotte de stijfgeklopte eiwitten door.
Schenk dit mengsel over de roze lange vingers.
Snijd de peren in blokjes en strooi ze over de crème.
Zet dit in de koelkast en wacht ongeveer 2 u. met proeven, als het u lukt!

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?