U bent hier : Recept > Tiramisu met peer

Tiramisu met peer

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd :

Ingrediënten voor 6 personen

    • 1 blik zeer sappige peren op siroop
    • 6 eetl. citroensap
    • 1 pak vanilleflan
    • 6 eetl. perenlikeur
    • 400 g Galbani mascarpone
    • 300 g kwark 20%
    • 10 eetl. sinaasappelsap
    • 2 theel. kaneel
    • 90 g suiker
    • 1 pak lange vingers
 

Bereiding

Snijd de peren in dunne plakjes. Meng ze met het citroensap. Breng 500 ml perensap aan de kook en meng dit met het zakje flanpoeder. Voeg de alcohol en de peren toe en laat de flan opstijven. Meng de mascarpone, de kwark, het sinaasappelsap en de suiker. Leg de lange vingers op de bodem van een schaal. Schenk de perenpudding daarover en ten slotte de crème. Bestrooi ten slotte met kaneel. Zet 24 u. in de koelkast voor het opdienen. Makkelijk

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?