Tiramisu met passiefruit

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 10  minuten

Rusttijd : 2 uren

Ingrediënten voor 4 personen


  • 8 lange vingers
    125 g Galbani mascarpone
    8 passievruchten in blik
    10 cl passievruchtsap
    2 eetl. suiker
    1 vanillestokje of 1 eetl. vanille-extract
 

Bereiding

1- Meng in een slakom de mascarpone, 1 eetlepel suiker en de binnenkant van het vanillestokje of 1 eetl. vanille-extract.

2- Snijd de passievruchten in blokjes, doe ze in een kom en zet weg.

3- Meng het vruchtensap met de rest van de suiker en haal de koekjes erdoor om ze te dopen.

4- Maak dan de verrines als volgt op:
Leg op de bodem van de verrine de gedoopte koekjes, bedek met mascarponecrème, voeg een laag passievrucht toe en herhaal nog een keer en eindig met de passievrucht.

5- Zet de verrines ten minsten 2 uur in de koelkast voordat u gaat proeven.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?