U bent hier : Recept > Tiramisu met papaja

Tiramisu met papaja

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 45  minuten

Rusttijd : 5 minuten

Ingrediënten voor 6 personen

  • 1 papaja/> 1 potje Galbani mascarpone
  • petits-beurrekoekjes
  • 4 eieren br /> 1 snufje zout
  • 1 zakje gelatine
  • 200 g bruine suiker (125 g + 75 g voor de gelei)
 

Bereiding

Meng de eierdooiers met de bruine suiker en de mascarpone tot een homogene massa.
Klop de eiwitten stijf met een snufje zout erdoor.
Schil de papaja, snijd hem doormidden en verwijder de pitjes en snijd hem daarna in stukjes. Breng hem aan de kook met de rest van de bruine suiker en doe het blaadje gelatine erin. Wacht tot de gelatine oplost en laat afkoelen.
Leg in een vrij hoge schaal een laag petit-beurrekoekjes, een laag fruitgelei en een laag mascarpone.
Herhaal deze handeling zo vaak als mogelijk is.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?