Tiramisu met Nutella en banaan

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 10  minuten

Rusttijd : 4 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 400 g Galbani mascarpone
    4 bananen
    10 cl scheproom
    4 grote eetlepels Nutella
    40 cl vruchtensap
    1 pakje petits-beurre
 

Bereiding

Snijd de bananen in plakjes,
fruit de bananen in een pan 2-3 min in het vruchtensap.
Zet weg.
Meng de mascarpone met de scheproom en klop dit met de mixer om het luchtig te maken.
Voeg de Nutella toe en mix nog een keer.
Zet weg.
Doop de koekjes in het kookvocht en leg een laag bevochtigde koekjes, een laag bananen en een laag mascarponemengsel neer.
Herhaal deze handeling nog een keer,
zet ten minste 4 uur in de koelkast, want een lekker koude tiramisu is het allerlekkerste.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?