Tiramisu met nectarine en vanille

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd : 12 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 250 g Galbani mascarpone
    80 g kristalsuiker
    3 eieren
    4 nectarines
    4 naturel koekjes
    1 vanillestokje

Tiramisu met nectarine en vanille

 

Bereiding

1) Breek de koekjes in grove stukken.
2) Snijd de nectarines in stukjes.
3) Scheid de eierdooiers van de eiwitten.
4) Klop de eierdooiers stevig met de kristalsuiker tot een wit schuim en voeg hieraan de mascarpone en het vanillemerg toe.
5) Werk de stijfgeklopte eiwitten hier voorzichtig door.
6) Opmaken in een glas of schaal door op de bodem de gebroken koekjes te leggen en vervolgens de stukjes nectarine en daarna de vanillemascarpone. Enkele uren koud wegzetten, het liefst 12 tot 24 uur.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?