U bent hier : Recept > Tiramisu met mango

Tiramisu met mango

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 30  minuten

Rusttijd : 2 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • - 1 mango
  • 4 eieren
  • 250 g Galbani mascarpone
  • 150 g chocoladestokjes + voor de versiering
  • 4 eetlepels Dulce de Leche
  • zout
 

Bereiding

Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Bak de mangoblokjes 5 à 10 min in een beetje boter. Voeg een lepel Dulce de Leche toe en meng voorzichtig. Laat afkoelen.



Breek de eieren en scheid de eierdooiers van de eiwitten. Klop de eierdooiers met de resterende Dulce de Leche in een slakom tot een schuim. Voeg daarna de mascarpone toe en meng het stevig kloppend met de garde.

Klop de eiwitten stijf met een snufje zout en werk ze voorzichtig door de crème.



Verdeel de uitgelekte stukjes mango over 4 glazen, leg er een paar in kleine stukjes gebroken stokjes op en ten slotte de crème met Dulce de Leche. Zet weg in de koelkast.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?