Tiramisu met lange vingers

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 10  minuten

Rusttijd :

Ingrediënten voor 6 personen

  • 3 eieren
    100 g suiker
    1 eetlepel Cointreau
    250 g Galbani mascarpone
    1 pak lange vingers
    50 cl frambozencoulis
    30 g bittere cacao
 

Bereiding

Meng in een kom: eierdooiers, Cointreau, suiker, mascarpone met de garde en voeg de stijfgeklopte eiwitten toe.
Doop de lange vingers in de frambozencoulis, leg ze op de bodem van een vorm, voeg een laag van het mengsel hierboven toe, ga door met steeds een laag lange vingers en een laag mengsel. Eindig hiermee. Bestrooi met bittere cacao en laaat ten minste 4 uur in de koelkast.
Eet smakelijk!

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?