Tiramisu met kokos en tropisch fruit

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 20  minuten

Rusttijd : 1 uur

Ingrediënten voor 4 personen

  • 100 g ronde rijst
    80 g suiker
    100 g Galbani mascarpone
    20 cl kokosmelk
    50 cl melk
    1 banaan
    1 mooie mango
    1 kiwi
 

Bereiding

Schil de mango en snijd hem in stukjes; bewaar 4 plakjes voor de versiering.
Laat de rest met 40 g suiker en 2 lepels water tot compote koken.
Doe de rijst 1 min in kokend water en giet hem af.
Breng de melk met de kokosmelk aan de kook.
Voeg de rijst toe en laat hem met de deksel op de pan koken tot de rijst zacht en romig is.
Voeg van het vuur af 40 g suiker toe en na 3 min de mascarpone en de in blokjes gesneden banaan.
Goed mengen.
Verdeel de rijst en de mangocompote afwisselend over de verrines.
Versier met een plakje kiwi en schijfjes mango.
Koel opdienen.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?