Tiramisu met kiwi en tomaten

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd : 2 uren 24 minuten

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 opgehoopte eetl. Galbani mascarpone
  • 4 theel. crème fraîche
  • 1/2 theel. agar-agar
  • 2 tomaten
  • 1 kiwi
  • paar druppels tomatenconcentraat
  • 2 sneetjes casinobrood, een beetje oud
  • balsamicoazijn

Tiramisu met kiwi en tomaten

 

Bereiding

Bereiding van de crème:

Meng in een pan van het vuur de room en de mascarpone met een garde. Het mengsel moet glad zijn.
Verwarm een minuut op een heel laag vuur. Het mengsel mag beslist niet koken. Voeg de agar-agar en het tomatenconcentraat toe.
Zet weg

Snijd met behulp van een glaasje rondjes uit het casinobrood die u besprenkelt met balsamicoazijn.
Snijd per verrine een plakje tomaat (dun of dik naar smaak) en een plakje kiwi.

Maak de verrine op, beginnend met de tomaat, het brood en dan de kiwi.
Voeg daarna het mascarponemengsel toe.

Bestrooi met kleine stukjes tomaat en kiwi.

Zet 24 u. weg tot het opdienen.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?