Tiramisu met kiwi en mango

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 10  minuten

Rusttijd :

Ingrediënten voor 6 personen

  • < 250 g Galbani mascarpone
  • 3 eieren
  • frambozencoulis
  • 250 g kiwi's
  • 250 g mango
  • 250 g room
 

Bereiding

Meng de mascarpone met de eieren, klop de room stijf en voeg hem toe aan het mengsel van mascarpone en eieren, klop het stevig en zet ongeveer een uur in de koelkast.
Prak de 250 g mango in een kom fijn. Schil de kiwi's en snijd ze in dunne plakjes.
Neem de verrines en leg er de mangopuree in, voeg de mascarponecrème toe, dan een laag met plakjes kiwi, eindig met de mascarponecrème, versier met frambozencoulis, koud opdienen.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?