U bent hier : Recept > Tiramisu met kersen

Tiramisu met kersen

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 0 minuut

Rusttijd : 2 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 500 g kersen 150 g aalbessengelei 250 g Galbani mascarpone 3 eieren 8 bastognekoeken 60 g suiker
 

Bereiding

Verwarm de gelei in een pan en voeg de ontpitte kersen toe. Laat 5 min pruttelen, pureer de helft van dit mengsel, zeef de aldus gemaakte coulis en laat afkoelen.
Klop de eierdooiers met de suiker, voeg de mascarpone toe en daarna de stijfgeklopte eiwitten. 
Vermaal de koekjes, verdeel ze over de bodem van 4 verrines en maak afwisselend een laag mascarpone en vruchtencoulis. Zet 2 u. in de koelkast en besprenkel met de rest van de coulis.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?