Tiramisu met hazelnootpasta

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 10  minuten

Rusttijd : 12 uren

IngrediŰnten voor 4 personen

  • 250 g Galbani mascarpone
  • 80 g kristalsuiker
  • 3 eieren
  • 4 eetlepels hazelnootpasta
  • 80 g praline (bonbons)
  • 8 plakjes cakes-cake

Tiramisu met hazelnootpasta

 

Bereiding

1) Scheid de eierdooiers van de eiwitten.
2) Klop de eierdooiers stevig met de kristalsuiker tot het mengsel wit wordt, voeg er daarna de mascarpone en de chocopasta aan toe.
3) Werk de stijfgeklopte eiwitten hier voorzichtig door.
4) Opmaken in een glas of schaal met afwisselend een laag mascarpone en stukken cakes-cake. Zet enkele uren koud weg, het liefst 12 tot 24 uur.
5) Opdienen bestrooid met praline (bonbons).

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?