Tiramisu met hazelnoot

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd : 2 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 8 lange vingers
  • 20 cl zeer sterke koffie*
  • 1 pot Galbani mascarpone
  • 2 eieren
  • 40 g suiker
  • Chocolade-hazelnotenmix
 

Bereiding

Zet heel sterke koffie met hazelnootsmaak en laat hem afkoelen. Snijd de lange vingers doormidden. Meng in een slakom de eierdooiers, de suiker en de mascarpone. Klop de eiwitten stijf en werk ze door het mengsel. Doop de lange vingers in de koffie en verdeel ze over de glazen. Bedek met crème en zet ten minste 2 à 3 uur koud weg. Verdeel er vlak voor het opdienen een beetje chocolade-hazelnotenmix over.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?