Tiramisu met gerookte zalm

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 20  minuten

Rusttijd : 1 uur

Ingrediënten voor 4 personen

  • 250g Galbani mascarpone
    250 g halfvolle room
    3 eieren
    het sap van 1 citroen
    2 gesnipperde sjalotjes
    zout, peper
    8 blinis
    200 g zalm
    bieslook
    roze peperkorrels
 

Bereiding

Klop de eiwitten stijf, meng de eierdooiers rustig met de mascarpone met de mixer op de laagste stand. Als het een homogene massa is, voeg dan de room, de eiwitten, de citroen en de sjalot toe. Zet koud weg. Leg in de glazen coupes een laagje blini, een plakje zalm en de citroenrasp en voeg de mascarponecrème toe. Herhaal de handeling nog een keer. Voeg er vlak voor het opdienen de bieslook en de peperkorrels aan toe.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?