Tiramisu met geitenkaas en vijgen

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd :

Ingrediënten voor 4 personen

  • 150 g GALBANI mascarpone
  • 50 g rucola
  • 10 gedroogde vijgen
  • 2 eetl. vloeibare honing
  • 2 verse geitenkaasjes
  • 1 theel. balsamicoazijn
  • 2 eetl. olijfolie
  • zout, peper
 

Bereiding

1) Snijd de gedroogde vijgen in kleine blokjes.
2) Klop de twee geitenkaasjes met de mascarpone in een slakom. Voeg de blokjes vijg en de honing toe en meng.
3) Schenk de azijn met peper en zout in een slakom. Klop hem met de olie. Breng de rucola ermee op smaak.
4) Verdeel de geklopte kaas over 6 verrines. Leg daarop een beetje rucola en dien meteen lekker koud op.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?