Tiramisu met frambozen en speculaas

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 30  minuten

Rusttijd : 4 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 eieren
  • 250 g Galbani mascarpone
  • 70 g suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 125 g frambozen
  • speculaas

Tiramisu met frambozen en speculaas

 

Bereiding

Scheid de eierdooiers van de eiwitten. Meng de eierdooiers, de bruine suiker en de vanillesuiker.
Voeg de mascarpone toe en klop het geheel.
p> Klop de eiwitten stijf en werk ze met de spatel voorzichtig door het eerste mengsel.
Prak de frambozen in een kom fijn.
Bekleed de verrines met koekjes (speculaas). Bedek met frambozen, verspreid daarover een laag mengsel (eieren, suiker, mascarpone).
Wissel koekjes, frambozen en crème af. Eindig met een laag crème en leg er een framboos op ter versiering.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?