Tiramisu met frambozen en schuim

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 20  minuten

Rusttijd : 3 uren

Ingrediënten voor 6 personen

  • 500 g frambozen
  • 2 eieren
  • 100 g suiker
  • 250 g Galbani mascarpone
  • 1 snufje zout
  • 2 grote stukken schuim
 

Bereiding

Maak de mascarponecrème. Scheid de eierdooiers van de eiwitten. Klop de eierdooiers in een slakom stevig met de suiker tot een wit schuim. Voeg de mascarpone toe en klop opnieuw. Klop in een andere slakom de eiwitten stijf; voeg als ze lobbig beginnen te worden het zout toe en blijf kloppen. Werk ze door het eerste mengsel. Verkruimel de schuimpjes. Leg in hoge glazen een laag gebroken schuimpjes, een laag frambozen, een laag mascarponecrème, herhaal dit en eindig met het schuim. Zet 3 u. in de koelkast.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?