Tiramisu met frambozen en mascarpone

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 30  minuten

Rusttijd :

Ingrediënten voor 6 personen

  • 150 g frambozen
  • 6 lange vingers
  • 10 cl volvette vloeibare room
  • 250 g Galbani mascarpone
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 20 cl vla
  • 6 eetlepels grand marnier (optioneel als er kinderen mee-eten)
  • 50 g geschaafde amandelen

Tiramisu met frambozen en mascarpone

 

Bereiding

Klop de mascarpone en de vanillesuiker tot een romig mengsel.
Schenk de room in een slakom en zet hem met de gardes in de vriezer...klop hem na 15 min tot slagroom en werk hem door de mascarpone.
Snijd de koekjes in stukjes en verdeel ze over 6 glaasjes.
Verdeel de vanillesaus over de glaasjes en leg daarop de frambozen.
Optioneel: 1 eetlepel grand marnier
bedek dit met behulp van een spuitzak met mondstuk met de slagroom met mascarpone en met geschaafde amandelen.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?