U bent hier : Recept > Tiramisu met frambozen

Tiramisu met frambozen

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 30  minuten

Rusttijd : 2 uren

Ingrediënten voor 6 personen

    • 300 g frambozen (vers of bevroren)
    • 200 g Galbani mascarpone
    • 150 g suiker
    • 1 eierdooier
    • koekjes
    • 100 g kwark
    • schilfers chocolade melk of puur
 

Bereiding

Vermaal de koekjes en leg een laag op de bodem van een verrine. Meng de mascarpone, de kwark, de eierdooier en de suiker. Zet 30 min koud weg. Leg een laag frambozen op de koekjes, dan een laag crème en herhaal dit, zodat u twee lagen frambozen, koekjes en crème krijgt. Leg er een framboos en een paar schilfers chocolade op. Laat voor het opdienen 1 uur rusten in de koelkast.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?