U bent hier : Recept > Tiramisu met frambozen

Tiramisu met frambozen

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd :

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 pot Galbani mascarpone
    300 g frambozen + 24 voor de versiering
    35 g + 50 g suiker
    2 eieren
    16 lange vingers
    citroen
 

Bereiding

Maak de frambozencoulis: pureer 300 g frambozen, 50 g suiker en het sap van een 1/2 citroen.

Maak de crème: meng de mascarpone met de 35 g suiker en de eierdooiers.
Sla de eiwitten stijf.
Voeg ze toe aan het mengsel.

Schep op de bodem van een glas frambozencoulis, leg de koekjes erop en bedek met een flinke laag crème.

Laat de hele dag in de koelkast rusten.

Maak voor de presentatie een motief met frambozencoulis en versier met een paar frambozen.

Geniet ervan!

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?