U bent hier : Recept > Tiramisu met frambozen

Tiramisu met frambozen

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd : 3 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 eieren
  • 250 g Galbani mascarpone
  • 70 g bruine suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 100 g frambozen
  • 10 roze lange vingers
  • 1 fles frambozencoulis

Tiramisu met frambozen

 

Bereiding

1) Scheid de eierdooiers van de eiwitten. Meng de eierdooiers, de suiker en de vanillesuiker.

2) Voeg de mascarpone toe met de garde.

3) Klop de eiwitten stijf en werk ze voorzichtig met de spatel door het eerste mengsel.

4) Bekleed de verrines met koekjes. Bedek ze met coulis en een paar frambozen, spreid daarover een laag crème van eieren, suiker en mascarpone uit.

Doe er afwisselend koekjes, coulis, frambozen en crème in. Eindig met een laag crème.

6) Bestrooi met geschaafde amandelen en een framboos ter decoratie. Laat hem tenminste 3 of 4 uur opstijven in de koelkast.

En eindelijk... Serveer direct uit de koelkast.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?