U bent hier : Recept > Tiramisu met frambozen

Tiramisu met frambozen

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 0 minuut

Rusttijd :

Ingrediënten voor 6 personen

  • 450 g frambozen (gebruik buiten het seizoen diepvriesframbozen)
  • 1 kg kwark
  • 15 cl zeer koude scheproom
  • 150 g suiker 1 zakje vanillesuiker 375 g Galbani mascarpone
  • 150 g lange vingers
  • 10 cl Amaretto
  • Een paar blaadjes munt

Tiramisu met frambozen

 

Bereiding

Gebruik een mixer om de scheproom tot slagroom te kloppen. Voeg al kloppend de kwark in een paar stappen toe, de suiker, de vanillesuiker en de mascarpone. Blijf kloppen tot het mengsel homogeen is.
Leg de koekjes op de bodem van een rechthoekige schaal (of een individuele kom). Besprenkel ze met amaretto en bedek ze met frambozen (bewaar er een paar voor de versiering) en voeg daarna een laag mascarponemengsel toe.
Koud wegzetten tot vlak voor het opdienen. Versier hem met een paar frambozen en verse muntblaadjes.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?