Tiramisu met chocolademelk en chocoladecoating bestrooid met kokos

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd : 2 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 3 eieren
  • 75 g suiker
  • 250 g Galbani mascarpone
  • 4 dl chocolade
  • 1 pak lange vingers
  • ongezoete cacao
  • kokospoeder
  • chocoladecoating

Tiramisu met chocolademelk en chocoladecoating bestrooid met kokos

 

Bereiding

Klop de eierdooiers met de suiker tot een wit schuim.
Voeg de mascarpone toe. Meng opnieuw.
Sla de eiwitten stijf en werk ze door het mengsel.
Doop de koekjes kort in de chocolade (die vooral niet heet mag zijn!).
Leg een eerste laag koekjes in een verrine, doe de crème erop, schenk de chocoladecoating erop en bestrooi met kokos (hoeveelheid naar smaak).

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?