Tiramisu met chocolade en koffie

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 2  minuten

Rusttijd : 1 uur

IngrediŰnten voor 6 personen

  • 100 g pure chocolade
    20 cl vloeibare room
    3 eetl. Galbani mascarpone
    40 ml sterke koffie
    6 speculaasjes

Tiramisu met chocolade en koffie

 

Bereiding

Breek de chocolade boven een kom in stukjes.
Laat de chocolade 1 min smelten in de magnetron en schenk de vloeibare room de mascarpone en de koffie erbij en meng dit tot het mooi glad is.
Zet ten minste 1 uur in de koelkast.
Schenk het mengsel in een sifon van 50 cl. Schroef er een patroon in en schud goed.
Verkruimel de speculaasjes en leg ze op de bodem van de verrines
bedek op het laatste moment met tiramisu.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?