Tiramisu met bosvruchten

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 20  minuten

Rusttijd : 1 uur

Ingrediënten voor 4 personen

  • 200 g Galbani mascarpone
    3 eieren
    100 g suiker
    fijn gehakte rasp van 1/4 citroen
    200 g bosvruchten
    10 roze lange vingers
 

Bereiding

Meng de mascarpone, 50 g suiker en de eierdooiers tot een crème en voeg de citroenrasp toe.
Klop de eiwitten stijf en werk ze door de mascarpone.
Maak een coulis: pureer 150 g bosvruchten met 50 g suiker.
Doe in elk glas 2 gebroken roze lange vingers, de coulis en dan een beetje mascarpone, doe er nog een beetje coulis in en een paar vruchten en bedek met crème. Zet 1 u in de koelkast.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?