Tiramisu met bosvruchten

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 10  minuten

Rusttijd : 10 uren

Ingrediënten voor 6 personen

  • 125 g verse of bevroren frambozen
  • 125 g aardbeien
  • p> 1 pot Galbani mascarpone
  • 24 lange vingers
  • 1 spuitbus slagroom
  • 80 g suiker
  • 3 theelepels frambozensiroop
  • 4 theelepels crème de framboises
  • 1 zakje vanillesuiker
 

Bereiding

Doop de lange vingers in de frambozensiroop en leg ze op de bodem van bij voorkeur een rechthoekige schaal. Meng in een slakom de mascarpone, de slagroom (ongeveer 250 g), de crème de framboises en de suiker. Doe in een mengkom de aardbeien, de frambozen en de vanillesuiker en meng deze.
Maak meerdere lagen: koekjes, dan frambozen-aardbeienmengsel, dan mascarpone enzovoorts. Eindig met een laag mascarpone.
Zet een hele nacht weg.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?