Tiramisu met bosvruchten

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 20  minuten

Rusttijd : 2 uren

Ingrediënten voor 6 personen

  • 125 g aardbeien
  • 125 g frambozen
  • 250 g Galbani mascarpone
  • 50 g kristalsuiker
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel marsala
  • 6 speculaasjes
 

Bereiding

Scheid de eiwitten en de eierdooiers, meng de mascarpone met de eierdooiers, de suiker en de marsala.
Klop de eiwitten met een snuf zout stijf. Voeg dit toe aan de mascarpone en roer voorzichtig.
Zet koud weg

Was de aardbeien, droog ze en verwijder de kroontjes.
Verkruimel de koekjes en verdeel ze over de bodem van zes hoge glazen.
Schep de mascarpone in een spuitzak met een garneerspuit.
Maak een laagje mascarpone, leg er dan een mengsel van bosvruchten op en bedek met mascarpone.

Zet ten minste 2 uur koud weg en verwen uzelf.

Eet smakelijk !

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?