Tiramisu met banaan en kokos

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 25  minuten

Rusttijd : 2 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 bananen
    Vruchtensap
    8 lange vingers
    250 g Galbani mascarpone
    50 g suiker
    2 eieren
    kokospoeder
    cacaopoeder
 

Bereiding

Schenk het vruchtensap in een kom.

Meng de mascarpone, de suiker en de eierdooiers. Klop de eiwitten stijf en werk ze voorzichtig door het mascarponemengsel.

Doop de lange vingers in het sap en leg de koekjes op de bodem van de glazen (1 per glas).

Voeg de plakjes banaan toe en bestrooi met geraspte kokos.

Spreid een laag mascarponemengsel erover uit. Herhaal deze handelingen 3 tot 5 keer tot de mascarponecrème op is.

Laat ten minste 2 uur rusten in de koelkast.

Bestrooi voor het opdienen met cacao...

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?