U bent hier : Recept > Tiramisu met appel

Tiramisu met appel

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 10  minuten

Rusttijd : 2 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 200 g speculaas
  • 200 g Galbani mascarpone
  • 2 eieren
  • 50 g suiker
  • 10 cl vruchtensap
  • 400 g appelmoes
  • 2 petits-beurre

Tiramisu met appel

 

Bereiding

Scheid de eierdooiers van de eiwitten, roer de eierdooiers, de mascarpone en de suiker met een houten lepel tot een homogeen mengsel.
Klop de eiwitten stijf en werk ze voorzichtig door het mengsel hiervoor.
Verdeel 100 g speculaas over de verrines, besprenkel met 5 cl vruchtensap, voeg de appelmoes en daarna de helft van de mascarponecrème toe, herhaal de handeling en versier met verkruimelde petits-beurre.
Zet ten minste 2 uur in de koelkast.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?