U bent hier : Recept > Tiramisu met ananas

Tiramisu met ananas

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd : 4 uren

Ingrediënten voor 8 personen

  • -1 pak lange vingers
  • - 250 g Galbani mascarpone
  • - 2 eieren
  • - 2 eetlepels suiker
  • - een blik ananas op siroop (of een verse ananas)
  • - H307 hagelslag
 

Bereiding

Leg de koekjes op de bodem van een vierkante of rechthoekige schaal.

Leg daarop de in kleine blokjes gesneden ananas en schenk een beetje van het ananassap hierover (3 à 4 eetlepels).

Meng de mascarpone, de suiker en de eierdooiers.

Klop de eiwitten stijf en voeg ze voorzichtig toe aan het eerste mengsel.

Bedek de koekjes en de ananas met het mengsel.

Zet ten minste 2 uur koud weg en bestrooi vlak voor het opdienen met hagelslag.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?