Tiramisu met aardbeiensnoepjes

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd : 12 minuten

Ingrediënten voor 4 personen

  • 250 g Galbani mascarpone
  • 200 g aardbeiensnoepjes
  • 4 eieren
  • 5 cl volle melk
  • lange vingers
  • water met frambozensiroop
 

Bereiding

Drenk de lange vingers kort in het mengsel van water + siroop.

Bekleed de bodem van de verrines.

Laat de aardbeiensnoepjes smelten met 5 cl melk.

Meng in een slakom de mascarpone met de eierdooiers.

Laat het mengsel met aardbeiensnoepjes eerst afkoelen voor u het ook toevoegt.

Klop de eiwitten stijf en werk ze door het mengsel, terwijl u dit steeds optilt. 

Vul de verrines met deze crème en versier met een aardbeiensnoepje.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?