Tiramisu met aardbeien en speculaas

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 20  minuten

Rusttijd : 1 uur

Ingrediënten voor 4 personen

  • 250 g aardbeien
    250 g Galbani mascarpone
    200 g kwark 20%
    150 g speculaas
    het sap van een citroen
    50 g suiker

Tiramisu met aardbeien en speculaas

 

Bereiding

Klop de mascarpone met de kwark, de suiker en het citroensap door elkaar.
Verkruimel de speculaas en verdeel hem over de bodem van een schaal (of verrines). Nappeer ze met de helft van het mascarponemengsel, bedek met plakjes aardbei en nappeer met de rest van de crème. Versier de bovenkant met een paar plakjes aardbei of met een hele aardbei bij de verrines.
Zet 1 u koud weg.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?